Verifica Registru TVA ANAF. ACTIV-INACTIV dupa CUI Firma GRATUIT

Serviciu web pentru verificarea contribuabililor care sunt inregistrati conform art. 316 din Codul Fiscal, conform Registrului persoanelor impozabile care aplica sistemul Tva la incasare si respectiv conform Registrului contribuabililor inactivi/reactivi.

Cauta mai multe Firme simultan in Registrul TVA ANAF dupa CUI sa afli daca sunt sau nu platitori de TVA si daca persoana juridica este activa sau inactiva. Exporta in EXCEL.

Introdu cate un CUI per rand, fara RO, pentru a cauta mai multe SRL-uri de-o data.

Poti insera o coloana direct din EXCEL folosind copy/paste.

Foloseste noua aplicatie Registru TVA ANAF gratuit, fara cont, aici.
Mai rapid si usor de folosit.

Nr. crt Denumire SRL Adresa CUI Data Status Split TVA Data Inceput Split TVA Data Anulare Split TVA Platitor in scopuri de TVA Mesaj ANAF TVA Data anulare TVA Data sfarsit TVA Status Tva Incasare Activ / Inactiv Data radiere
Prin folosirea acestui serviciu iei la cunostinta ca informatiile sunt furnizate prin intermediul serviciilor web ANAF, sunt extrase din surse oficiale si esti de acord ca Exclusive Web Development SRL nu poate fi tras la raspundere pentru nici o informatie afisata eronat, indiferent de sursa erorii tehnice, intrucat este un serviciu gratuit.

Campurile care se refera la calitatea de platitor in scopuri de Tva: scpTVA, data_sfarsit_ScpTVA, data_anul_imp_ScpTVA, mesaj_ScpTVA Campurile care se refera la calitatea de platitor Tva la incasare: dataInceputTvaInc, dataSfarsitTvaInc, dataActualizareTvaInc, dataPublicareTvaInc, tipActTvaInc, statusTvaIncasare Campurile care se refera la calitatea de inactiv/reractiv: dataInactivare, dataReactivare, dataPublicare, dataRadiere, statusInactivi